Magere Jus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het stukje ui fijn. Fruit de ui in de margarine met wat peper goudbruin. Strooi de bloem erover en warm dit goed door. Giet er onder goed roeren de bouillon bij en breng dit aan de kook. Maak de jus eventueel pittig op smaak met naar keuze een mespunt mosterd, 1theel. tomatenpuree, kruiden, een mespunt sambal, kerrie of een scheutje ketjap.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

1 1

Reacties op dit recept

hallo..

ik heb last van me darmen en ernstige maag problemen .. ik eet bijna 3 jaar geen jus meer bij me warmen eten omdat ik jus niet kan verdragen .. warme maaltijd eten zonder jus .. is echt niet lekker ik mis mijn jus met bouillon. kan ik ook niet verdragen .. zijn er nog andere manieren om jus te maken ik hoor graag

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1453x

Jouw laatst bekeken recepten