Mayonnaise wanneer de eieren

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doet in een kommetje, in plaatst van een eierdooier een koffielepel oxo bouillon. Doet er druppelgewijze olie bij, terwijl ge roert tot de suas dik wordt. Giet er van tijd tot tijd een beetje azijn bij om het roeren te vergemakkelijken. Doet er peper maar geen zout want dat zit in den oxo Voor een Saus Vincent en andere sausen doet er peterselie bij De voordelen van mayionaise met oxo zijn a. de mayionaise mislukt nooit b. zis goekoop oen d'eieren te duur zin c.zij mag gegeten worden door vele zieke mensen zoals diegene die lijden aan de lever, aan eczema , netelkoortst enz.......

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 910x

Jouw laatst bekeken recepten