Satesaus 2 ;-)

Ingrediënten

  • 250 ml water
  • half bouillonblokje (ik neem meestal Rundvleesbouillon)
  • klein gesnipperd uitje
  • flinke scheut Ketjap Manis
  • gooi knoflookpoeder ;-)
  • Pindakaas (Geen Calve
  • is niet te pruimen)
  • eventueel sambal oelek.

Bereidingswijze

Water op laag vuur zetten met de ingredienten, behalve de pindakaas en sambal. Laten trekken (niet koken) totdat de uitjes bruin zijn. Daarna gas wat hoger en twee en halve pollepel pindakaas toevoegen, blijven roeren en aan de kook laten komen. Is het te dun dan nog beetje pindakaas toevoegen (Niet te veel, het wordt snel te dik). Eventueel voor de smaak wat sambal oelek toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1078x

Jouw laatst bekeken recepten