Satésaus met komkommer en taugeh

Ingrediënten

  • 1/4 kleine komkommer
  • 2 eetlepels gezouten pinda's
  • 1 pakje satsaus ( 2 zakjes elk voor 0
  • 150 liter
  • Knorr)
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 50 gr taugeh

Bereidingswijze

Verwarm een platte schaal voor. Was de komkommer en snijd hem in dunne reepjes. Hak de pinda's grof. Maak met beide zakjes sauspoeder en 2 1/2 dl water satésaus volgens de gebruiksaanwijzing en roer er de sambal door. Schenk de saus op de warme schaal, rangschik de komkommer en de taugeh erop en strooi er de Pinda's over. Serveer direkt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha