TARMASALATE dipsaus met gerookte kabeljauw

Ingrediënten

  • 80 ml melk 200 gr gerookte kabeljauw of kuit of hom ven de harder 1 eierdooier
  • 1 knoflookteentje
  • geperst
  • 150-170 ml olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 el fijn gesneden verse peterselie

Bereidingswijze

Laat het brood 5 minuten in de melk weken. Knijp de overtollige melk eruit en doe het brood in een keukenmachine. Voeg de kuit of hom, eierdooier en knoflook te en maal tot het glad is. Voeg bij langzaam draaiende motor geleidelijk de olie toe en stop als de dipsaus dik en vormvast is. Doe het citroensap en de peterselie erbij. Breng met kruiden op smaak en doe eventueel nog wat citroensap er bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha