Zelfgemaakte tomatenketchup

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de tomaten in kwarten en doe ze met de grof gesneden knoflook in de pan. Voeg de laurierblaadjes, het korianderpoeder, de kerrie, de suiker, de azijn, de mosterd en de tomatenpuree toe, breng aan de kook en laat af en toe roerend circa 1 uur zachtje koken met het deksel schuin op de pan. Laat zonodig zonder deksel verder inkoken als het mengsel te nat mocht zijn of voeg tegen het eind van de kooktijd een extra scheutje water toe. Roer de ketchup door een fijne zeef om de velletjes en de pitjes achter te houden. Breng verder op smaak met een scheutje tabasco en wat zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 415x

Jouw laatst bekeken recepten