aardappel rucola soep

Ingrediënten


Bereidingswijze

aardappel grondig wassen (schil mag je laten zitten) en in grove blokjes snijden.knoflook in hele dunne plakjes snijden.olijfolie in een koude pan samen met de knoflook,paar stukjes broodkorst en een paar stukjes van een gedroogd rood pepertje. verhit de pan en als de knoflook begint te sudderen(mag niet bruin worden) de aardappel toevoegen en ff blijven roeren. Daarna water toevoegen en peper en zout. wanneer de soep kookt zachtjes aan de kook houden en na enkele minuten een flinke hand rucola toevoegen en erdoor roeren, weer zachtjes laten koken en als de eerste stukjes aardappel uit elkaar vallen is de soep klaar. serveer in een bord met flink wat geraspte kaas erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 950x

Jouw laatst bekeken recepten