Aardappel vissoep

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de schoongemaakte paprika in stukjes. Snijd de kabeljauw in blokjes. Breng in een pan 1 liter water met de inhoud van het pakje soep al roerend aan de kook.Voeg de aardappelblokjes, de kabeljauw en basilicum toe en kook de soep in 10 minuten zachtjes gaar. Ontvel intussen de tomaten, verwijder de pitjes en snijd ze in stukjes.Roer de tomaten, garnalen en mosselen door de soep en laat ze in ca. 3 minuten door en door heet worden. Breng de soep op smaak met koffieroom en wat peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 862x

Jouw laatst bekeken recepten