Aardappeleilandjes met kip en Japanse bouillon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kooktijd aardappelen: 10 min Bereidingstijd: 15 min Snijd de geschilde aardappelen in schijven van 0,5 cm en kook ze gaar in water met 2 el sojasaus (kan ook in de microgolfoven). Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg ook hier 2 el sojasaus toe. Knip het norivel met een schaar in kleine stukjes. Voeg de paddenstoelen toe aan de bouillon en laat alles nog 2 min verder koken. Snijd de kipfilets in schijfjes van 1,5 cm. Bak ze gedurende 5 min in een pan met hete olie. Verdeel de aardappelschijfjes over 4 diepe borden en leg er de kippenreepjes op. Giet de bouillon erover en breng op smaak met het versnipperde norivel en het sesamzaad. Je kan het recept ook gewaagder maken door de kip te vervangen door 8 pijlinktvissen (te koop in de supermarkt).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha