Andalusische Gazpacho

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ontvel en ontpit de tomaten en snijd deze in stukjes. Schil de komkommer, halveer, verwijder zaadlijsten en snijd hem in blokjes. Pel de ui en de knoflook. Pureer in de foodprocessor de tomaten, komkommer, paprika, witbrood, ui en knoflook. Voeg olijfolie en citroensap toe. Meng tot een lichte creme ontstaat. Breng op smaak met zout en tabasco. Laat ongeveer 1 uur door en door koud worden in de koelkast. Ondertussen brood ontkorsten en in blokjes snijden. Bak de blokjes brood in 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 820x

Jouw laatst bekeken recepten