Andijviesoep met geroosterde paprika's

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de paprika's op een rooster in het midden van de oven en rooster ze in ca. 25 min. gaar, de schil mag hier en daar zwartgeblakerd zijn. Laat ze afgedekt ca. 5 min. rusten, pel ze, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in repen. Bak de sjalotjes en knoflook in een soeppan in de verhitte olie olie ca. 2 min. zachtjes. Voeg de andijvie toe en laat deze al omscheppend slinken. Voeg de kruiden toe en bak ze ca. 2 min. meee. Voeg de bouillon toe, breng de soep an de kook en kook zachtjes ca. 8 min. door. Pureer de soep met de staafmixer, breng op smaak met zout en peper en giet in soepkommen. Garneer de soep royaal met paprika en strooi er nog wat chilipoeder over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha