Aspergesoep, Chinees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de kippoulet in kleine stukjes. Doe in een kommetje en bestrooi met maizena. Laat de mais uitlekken. Vang het vocht op. Meng 2 lepels maisvocht met de knoflook, 1 lepel soja, ve-tsin, peper en zout en doe op het vlees. Schep goed om en laat 20 minuten staan. Doe 8 dl kokend water in een soeppan. Los de bouillonblokjes op en doe de ui erbij. Laat zacht doorkoken, doe dan de kip met de marinade erbij. Laat 10 minuten zachtjes koken. Doe de mais erbij, de rest van het maisvocht en de asperges. laat even koken, draai dan het vuur uit. Naar smaak peper, zout en sojasaus toevoegen. Vlak voor serveren de peterselie toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1066x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten