Avocadosoep met garnalen, romige

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook 4 dl water en los het bouillonblokje erin op. Roer de slagroom erdoor en breng weer aan de kook. Maak de maïzena aan met 1 lepel water en roer bij de bouillon, blijf roeren tot het bindt. Knip de bieslook fijn in een kopje. Laat de garnalen uitlekken, spoel af. Pers de citroen uit. Halveel de avocado's en verwijder de pit, schep er met de meloenbolletjeslepel balletjes uit. Leg in het citroensap en schep af en toe om. Verwarm de soep. Laat de avocado uitlekken en voeg met de garnalen toe. Doe de dille erbij. Op smaak brengen met zout en peper. Goed doorwarmen zonder koken en in warme borden schenken. Strooi de bieslook erover en serveer met warm stokbrood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 706x

Jouw laatst bekeken recepten