Avocadosoep met geroosterde amandel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit een droge koekenpan en rooster hierin het amandelschaafsel. Schep het schaafsel tijdens het roosteren regelmatig om - om verbranden te voorkomen. Pers de halve citroen uit. Halveer de avocado's, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees eruit. Pureer het vruchtvlees samen met 1 eetlepel citroensap in een hakmolen of wrijf het door een zeef. Meng er de room door. Los het bouillontablet op in ? ? liter kokend water. Smelt de margarine in de pan en roer er van het vuur af de bloem door. Schenk er al roerend de bouillon en de wijn bij. Blijf roeren tot er een gladde massa is ontstaan. Breng het langzaam aan de kook en voeg de avocadopuree toe. Maak de soep op smaak met zout en vers gemalen peper en laat ? 2 minuten zachtjes doorkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 485x

Jouw laatst bekeken recepten