Avocadosoep met romatomaatjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de bouillon in de koelkast. Pel de sjalotjes en snipper ze. Halveer de paprika en snijd deze zonder zaad in stukjes. Verhit de olie en fruit hierin de ui en paprika zonder dat ze bruin kleuren. Zet de warmtebron uit.Voeg de bouillon, het citroensap, de gehalveerde en geschilde avocado, peper, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe. Pureer de soep met de staafmixer of in een keukenmachine. Snijd de tomaatjes in vieren, voeg ze toe en serveer de soep met een lepel zure room bestrooid met paprikapoeder. Serveer de koude soep eventueel in glazen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 506x

Jouw laatst bekeken recepten