berts bruine bonensoep
Ingrediënten
- 2 pakken bruine bonen
- 1 grote ui
- 2 grote aardappelen in kleine blokjes
- 1 pakje Honig uiensoep
- 1 pond lamsvlees (mager)
- kruidenbuiltje
- groentenbouillontabletten
Bereidingswijze
bonen weken in ruim water (zie verpakking); vlees met builtje en bouillontabletten en de bonen tezamen met de ui en aardappelen koken in weekwater, totaal ong 5 a 6 liter.
Vlees uit de bouillon nemen; bonen naar smaak grof pureren (wel eerst kruidenbuiltje eruit halen), vlees kleinsnijden en terug in de pan. Pakje uiensoep toevoegen, event nog zout en maggi naar smaak. Voor meer pit: een rode peper toevoegen.
Eet smakelijk!
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1017x