berts bruine bonensoep

Ingrediënten

  • 2 pakken bruine bonen
  • 1 grote ui
  • 2 grote aardappelen in kleine blokjes
  • 1 pakje Honig uiensoep
  • 1 pond lamsvlees (mager)
  • kruidenbuiltje
  • groentenbouillontabletten

Bereidingswijze

bonen weken in ruim water (zie verpakking); vlees met builtje en bouillontabletten en de bonen tezamen met de ui en aardappelen koken in weekwater, totaal ong 5 a 6 liter. Vlees uit de bouillon nemen; bonen naar smaak grof pureren (wel eerst kruidenbuiltje eruit halen), vlees kleinsnijden en terug in de pan. Pakje uiensoep toevoegen, event nog zout en maggi naar smaak. Voor meer pit: een rode peper toevoegen. Eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1017x

Jouw laatst bekeken recepten