Bouillabaisse op zijn Sandra's

Ingrediënten

  • flink stuk zalmfilet en heilbotfilet (in blokjes van 2 bij 2 cm). 3 tenen knoflook (gesnipperd). ajuin (gehakt). 3 soeptomaten. 400 ml visfond. 1/2 fles witte wijn. flinke geut pernod. 200 g mosselen (voorgekookt). 200 g gamba's (gespoeld en gepeld). saffraan. olijfolie.

Bereidingswijze

Visblokjes aanbakken met wat kruiden. De tomaten in kokend water leggen, ontvellen, ontpitten en in blokjes snijdenKnoflook en ajuin verhitten in olijfolie. Visblokjes erbij doen, samenmet de tomatenblokjes. Visfond, witte wijn en pernod toevoegen. Aan de kook brengen. Even flink laten doorkoken en van het vuur halen. Minstens een uur laten trekken. Mosselen en gamba's samenmet het saffraan aan de soep toevoegen. Vijf minuten opwarmen, slechts een halve minuut laten koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha