Bouillon van geroosterde groenten.

Ingrediënten

  • Voor 1 liter soep.
  • 6 teentjes knoflook(ongepled)3 wortels-2rode uien-2pastinaken-2stengels bleekselderij-1zoete aardappel-1prei-2takjes verse roremarijn-1vers laurierblad.

Bereidingswijze

-Gebruik de knoflook ongepeld-Schil en snij de wortels in stukken-Pel de ui en snij in 4-Schil de pastinaak en snij in stukken-Maak de de selderij schoon en snij klein-Schil de aardappel,was en snij klein-Maak de prei schoon ,was en snij in dikke ringen.-Verwarm de oven voor op 200 graden. -Doe alle ingredienten in een braadslee en rooster ze 40 tot 50 minuten in de oven. -Verwijder de knoflook. -Doe de overige groenten in een pan. -Schenk er 1 1/25 l water bij. -Breng alles aan de kook en pers de knoflook erboven uit. -Temper het vuur en laat de bouillon 45 minuten trekken. -Zeef de bouillon en laat afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 695x

Jouw laatst bekeken recepten