Bruine bonensoep 1
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 blikje bruinebonen
- 1 l bouillon
- 20 g boter
- 1 laurierblad
- zout
- peper
- worcestersaus
- peperkorrels
- bladselderij
- 1 prei
- 200 g aardappels
Bereidingswijze
Pel en snipper de uien en bak ze lichtbruin in de boter. Laat de bonen uitlekken.
Warm ze op in de bouillon. Pureer bonen en bouillon in de blender.
Snijd de prei in ringen en schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Doe de uien, prei, aardappel, peperkorrels en laurierblad bij de bouillon en laat 20 minuten zachtjes koken.
Breng de soep op smaak met zout, peper en worcestersaus en bestrooi met fijngesneden bladselderij.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 971x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Eenvoudige botersaus
- Warme looksaus
- Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk Ice Cream
- Risotto met paddestoelen I
- Kip gevuld met krab en bospaddestoelen, witte koo
- Londonderrysoep (pittige champignonsoep )
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Risotto met paddestoelen II
- Herfstrisotto met gemengde paddestoelen, doperwtjes en gebakken bacon