Bruine bonensoep 3

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de bonen, laat ze weken en kook ze goed gaar. Hak de uien fijn en smoor ze in de boter gaar. Voeg vervolgens de bloem, het laurierblad, de Spaanse peper, de kerrie en de kruidnagels toe en fruit het geheel onder voortdurend roeren tot de bloem en de ui mooi donkerbruin zijn. Wrijf de bonen door een metalen zeef en voeg de puree samen met het bonenwater bij de bloem en de boter. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes koken tot de soep gebonden en roodbruin van kleur is. Voeg de soja toe en breng de soep op smaak met zout en peper. U kunt de soep nogmaals zeven om de uien achter te houden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 908x

Jouw laatst bekeken recepten