Caldo Verde 2 (Portugese groene soep)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de uien en knoflook in de olie ± 10 minuten zacht bakken. Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het aan de kook en laat 20-30 minuten koken tot de aardappelen zacht zijn. Pureer de soep en breng hem weer aan de kook. Breng met zout en peper op smaak. Voeg de kool en de chorizo toe en laat de soep nog ± 3 minuten zacht koken. Serveer er maïsbrood of stokbrood en zwarte olijven bij. Laat de uien en knoflook in de olie ± 10 minuten zacht bakken. Voeg de aardappelen en de bouillon toe, breng het aan de kook en laat 20-30 minuten koken tot de aardappelen zacht zijn. Pureer de soep en breng hem weer aan de kook. Breng met zout en peper op smaak. Voeg de kool en de chorizo toe en laat de soep nog ± 3 minuten zacht koken. Serveer er maïsbrood of stokbrood en zwarte olijven bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha