Cheddar cheese soup (Canada)

Ingrediënten

  • 4 eetlepels boter
  • 1 eetlepel grated ui
  • 4 eetlepels meel
  • 4 cups bouillon or 2 cans comsomme and 2
  • 5 cans water
  • 2 cups gekookte melk
  • 2 cups grated Cheddar kaas
  • 1/2 teaspoon zout
  • 1/2 teaspoon peper

Bereidingswijze

Melt the boter in a sauspan; add the ui and sauti for 5 minutes. Add the meel and stir until smooth. Gradually add the bouillon, stirring constantly until the boiling point is reached. Add the melk, kaas, zout, and peper. Mix well. Cook over low heat until the kaas is thoroughly gesmolten and the soup bubbles. Stir occasionally. Correct seasoning. Serve very hot.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha