coolas soep

Ingrediënten

  • Benodigheden:
  • 1 kg riblappen in blokjes of runderpoulet
  • 500 gram uien
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • teentjes knoflook naar smaak
  • 2 zakjes goulashkruiden
  • 1 blikje tomatenpuree
  • bindmiddel
  • wat olijfolie
  • 2 bouillonblokken
  • eventueel macaroni of andere pasta

Bereidingswijze

Meng het vlees met de Goulashkruiden en laat het een uurtje goed er in trekken. Maak daarna de olijfolie heet en braad het vlees mooi bruin. Voeg dan de inmiddels schoongemaakte en gesneden uien toe tot ze licht bruin zijn. Voeg de schoongemaakte en gesneden paprika's en knoflook toe en roer het er goed doorheen.Laat dit zo nog ca. 10 min. op een klein vuurtje staan. Doe het dan over in een soeppan en vul het bij met water en de soepblokken. Breng het aan de kook en laat het dan op een niet te groot vuur tot het vlees gaar is. De laatste tien minuten kun je iets van vlindermacaroni of andere toevoegenen de tomatenpuree. De soep is een echte maaltijdsoep en moet dus iets gebonden worden. Serveren met stokbrood. Eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1264x

Jouw laatst bekeken recepten