Extra gevulde groenten

Ingrediënten

  • 100 gram Stegeman cervelaat original
  • in dunne plakjes -
  • 2 teentjes knoflook
  • gepeld -
  • 1 grote ui
  • gesnipperd -
  • 1 rode peper
  • zonder zaadjes en gesnipperd -
  • 1 1/2 eetlepel olijfolie traditioneel -
  • 1 blik tomatenblokjes a 400 gram -
  • 1 pot witte bonen in tomatensaus a 340 gram -
  • 300 gram panklare boerensoepgroenten -
  • 2 kippenbouillontabletten -
  • peper en zout

Bereidingswijze

Bak de plakjes cervelaat in een hete koekenpan knapperig uit en laat ze op keukenpapier uitlekken. Fruit de uitgeperste teentjes knoflook met de ui en het pepertje 3 min. op een halfhoog vuur in de olijfolie. Voeg tomatenblokjes, witte bonen met de saus, soepgroenten en 9 1/2 dl water toe. Verkruimel de bouillontabletten erboven en breng de soep al roerende aan de kook. Laat de soep nog ? 5 min. zachtjes koken. Breng de soep op smaak met peper en zout en schep hem in de borden. Verdeel de plakjes cervelaat erover. Lekker met ciabatta bestreken met pesto en plakjes cervelaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 603x

Jouw laatst bekeken recepten