Fish chowder 2 q(Canadese vissoep)

Ingrediënten

  • viskoppen
  • visgraten
  • 500 g zuurkoolspek
  • 1 ui
  • 250 g aardappels
  • zout
  • peper
  • 1 kg kabeljauw of schelvis
  • 3 dl melk of koffieroom
  • 25 g boter

Bereidingswijze

Trek ½ l visbouillon van koppen en graten en zeef die. Bak 50 g zuurkoolspek in dobbelsteentjes en 1 ui in een droge pan knapperig, doe de bouillon erbij, 250 g aardappeldobbelsteentjes, zout en peper en kook de aardappelen gaar. Kook dan 1 kg kabeljauw of schelvis in de bouillon gaar en verdeel in kleinere stukjes. Voeg 3 dl melk of koffieroom en 25 g boter toe, laat warm worden maar niet koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha