Franse vissoep

Ingrediënten

  • 1 venkelknol -
  • 1 ui fijngehakt -
  • 1 teentje knoflook fijngehakt -
  • 1 eetlepel olijfolie -
  • 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep -
  • 1 kruidenboeket van tijm
  • peterselie
  • laurier -
  • 200 gram zalmfilet in blokjes -
  • 200 gram scholfilets in reepjes -
  • 200 gram gekookte mosselen -
  • 100 gram gepelde Hollandse garnalen -
  • soepcroutons

Bereidingswijze

Snijd de venkel in reepjes, bewaar het groen Stoof de venkel, ui en knoflook in hete olijfolie tot ze zacht zijn Schenk het flesje Maggi Basis voor Tomatensoep en 1,5 l water erbij, leg het kruidenboeket erin en laat 10 min. zachtjes koken Haal het kruidenboeket uit de soep, leg de vissoorten erin en laat nog 5 min. heel zachtjes koken tot de vis gaar is Bestrooi de soep aan tafel met het fijngehakte venkelgroen en croutons.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1381x

Jouw laatst bekeken recepten