Gevulde champignonsoep

Ingrediënten

  • - 250 g champignons
  • in plakjes
  • - 1 gehakte ui
  • - 1 uitgeperst knoflookteentje
  • - 1 stengel bleekselderij
  • in stukjes
  • - 2 grofgeraspte worteltjes
  • - 1 el boter
  • - 1 flesje (Maggi) Basis voor Champignoncremesoep
  • - 1 pakje Soepenbinder
  • - 1 el fijngesneden bieslook

Bereidingswijze

1. Smelt de boter in een ruime soeppan 2. Bak de ui tot hij er glazig uitziet, voeg de champignons, knoflook, bleekselderij en wortel toe en laat op laag vuur 10 min. zachtjes bakken 3. Schenk de Maggi Basis voor Champignoncremesoep en 1,5 l water erbij en breng aan de kook 4. Roer 1 zakje Maggi Soepenbinder erdoor met een garde en laat de soep nog even zachtjes doorkoken 5. Roer er voor het opdienen de bieslook door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1797x

Jouw laatst bekeken recepten