Groninger mosterdsoep

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de boter en roer de bloem en het kerriepoeder erdoor. Blijf roeren tot een glad mengsel is verkregen. Schenk er langzaam, onder voortdurend roeren, de bouillon bij. Blijf roeren tot een licht gebonden soep is verkegen. Laat de soep 5 minuten zachtjes doorkoken. Roer de mosterd door de soep. Klop in een kom de eierdooier en de room los. Roer er 2 eetlepels hete soep door. Schenk het mengsel bij de soep. Roer alles krachtig door en neem onmiddelijk daarna de pan van het vuur. Blijf dan nog 20 - 30 seconden in de soep roeren. Schep de soep in voorverwarmde borden of kommen. Strooi er bieslook over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1193x

Jouw laatst bekeken recepten