Kippensoep, Chinees 4

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de kip in 2 liter water en bewaar, na verwijdering van de kip, de bouillon. Voeg, als u de bouillon niet krachtig genoeg vindt, een bouillonblokje toe. Week de mihoen en wat water na deze eerst in kleine stukjes te hebben gebroken. Snijd de kip, ui en prei fijn. Breng de bouillon aan de kook en voeg er de fijngesneden ingredi├źnten aan toe. Laat de soep ┬▒ 10 minuten zachtjes stoven. Voeg de mihoen, zout, soja en ve-tsin toe. Klop het ei, bak een omelet en snijd die in zeer dunne reepjes. Dien de kippensoep op met sliertjes ei en fijngeknipte selderij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha