Kippensoep op zijn Grieks
Ingrediënten
- 1 1/2 liter kippenbouillon * 76 gram rijst * 2 eieren * 1 citroen.
Bereidingswijze
Kook de rijst in 25 minuten gaar in de kippenbouillon. Klop de eieren, meng het citroensap er door en giet langzaam, zeer goed roerend, wat van de bouillon er bij. Giet het aldus verkregen mengsel bij het restant van de bouillon en laat deze, steeds roerende, even doorkoken.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 516x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.