Mihoensoep met rosbief en kokos

Ingrediënten

  • 1 pak mihoen (250 g) ? 1 schaaltje rosbief a la minute (ca. 250 g) ? 1/2 zakje verse koriander (a 15 g) ? 3 eetlepels zonnebloemolie ? 1 zak Chinese groentemix (400 g) ? 2 vleesbouillontabletten ? 1/2 zakje gemalen kokos (a 125 g) ? 3 eetlepels zoete sojasaus ? wok

Bereidingswijze

Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha