Minestra alla Napoletana

Ingrediënten

  • -3 eetlepels olijfolie
  • -125 g vet spek (klein gesneden)
  • -1 grote ui (fijngehakt)
  • -2 tenen knoflook (uit de pers)
  • -1 groene paprika (kleine gesneden)
  • -200 g zucchini (klein gesneden)
  • -5 zwarte olijven (zonder pit en fijngehakt)
  • -100 g figuur macaroni
  • -70 g tomatenpuree
  • -1/2 l hete vleesbouillon
  • -witte verse peepr uit de molen
  • -basilicum
  • oregano
  • -50 g geraspte parmezaanse kas

Bereidingswijze

-verhit de olie en smelt de stukjes spek uit gedurende 5 min -hierin de ui, look 5 min meefruiten -paprika,zucchini en olijfjes toevoegen en al roerend 5 min meebakken -tomatenpuree en de hete bouillon en de macaroni toevoegen -alles in circa 20 min gaar laten worden -kruiden met peper, basilicum en oregano -bestrooien met de kaas

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 490x

Jouw laatst bekeken recepten