Mosterdsoep met zeekraal

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de rucola niet te fijn.Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Laat het mengsel roerend even doorwarmen. Schenk de helft van de bouillon erbij en breng die roerend met een garde aan de kook, zodat een gladde, gebonden soep ontstaat. Schenk de rest van de bouillon er roerend in gedeelten bij en breng de soep opnieuw aan de kook. Roer de mosterd en de mosterdzaadjes erdoor. Laat de soep kort doorkoken en brengt hem op smaak met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

M.,

Recept onvolledig?
Wat moet er met de zeekraal gebeuren?
Wordt in de titel genoemd en bij de ingrediënten, maar niet bij de bereidingswijze!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 766x

Jouw laatst bekeken recepten