Pinda bravoe 1 (Surinaams-Creoolse pindasoep)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ontzout het zoutevlees door eerst te koken. Trek van het vlees in ruim 1½ l water een bouillon. Doe de piment, ui en bouillonblokjes erbij. Indien sjalotjes worden gebruikt, doen dan het groene deel er de laatste 15 minuten bij. De bouillon is na ca. 1½ uur gaar, als het vlees gaar is. Los de pindakaas op in een deel bouillon. Roer tot het een gladde saus is en voeg bij de overige bouillon. Doe de peper er boven op en trek nog 15 minuten. Laat de peper niet stukkoken! Bestrooi de soep met selderij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 350x