Portugese Vissoep

Ingrediënten

  • 50 gram boter
  • ? 1 gesnipperde kleine ui
  • ? 2 gesnipperde teentjes knoflook
  • ? 1 blikje tomatenpuree
  • ? 0
  • 5 rode paprika (in halve reepjes)
  • ? 0
  • 5 groene paprika (in halve reepjes)
  • ? 1 preitje (in ringetjes)
  • ? 3 bouillontabletten
  • ? 400 gram kabeljauw (in grove stukken)
  • ? 150 gram gekookte mosselen + 100 gram gepelde garnalen
  • ? 1 pakje aardappelpuree (o.a. Maggi)
  • ? versgemalen peper
  • basilicum
  • tijm.

Bereidingswijze

Smoor de ui in een (soep)pan tot ze glazig is. Voeg de knoflook en de tomatenpuree toe. Daarna de prei, groene- en rode paprika. Voeg 1,5 liter water en het aardappelpureepoeder toe en breng dit al roerend aan de kook. Als laatste de bouillontabletten, kabeljauw, mosselen en de garnalen toevoegen en dit alles 5 minuten zachtjes laten koken. Op smaak maken met zout, versgemalen peper, tijm en basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 959x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten