"GEVULDE VISSOEP"

Ingrediënten

  • -5 forellen(of andere vis)vel af en van graten ontdaan
  • -4 tenen knoflook(uitgeperst
  • of zeer fijn gesneden)
  • -2 grote uien(fijn gesnipperd)
  • -1 kleine rode paprika(gesnipperd)
  • -1 koffielepel paprikapoeder
  • -3 grote of 4 kleine aardappelen(in blokjes)
  • -1
  • 6 liter water
  • -peper en zout.

Bereidingswijze

-Maak de vissen schoon,en snijd in kleine stukken. -Fruit de uien en de paprika in een grote pan met wat boter. -Voeg het paprikapoeder,en knoflook toe,en kruid met peper en zout,laat ca.1 min. sudderen. -Giet nu het water erbij,en laat ca.10 min. zacht koken. -Doe nu de aardappeltjes erbij. -Als de aardappeltjes bijna zacht zijn,voeg je de stukken vis toe. -Laat alles nog even goed sudderen(tot de aardappeltjes zacht zijn). -Pas op met roeren,omdat de visstukken uit elkaar kunnen vallen. -Snipper er vlak voor het opdienen bieslook op,en giet een zeer klein wolkje room in't midden v/h bord. -SMAKELIJK !!!!!!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha