Romige soep met gerookte zalm

Ingrediënten

  • 750 ml water
  • 2 visbouillonblokjes
  • 150 gram verse peterselie
  • 50 gram verse koriander
  • 1 eetl.Dijon mosterd
  • 100 tot 150 gram gerookte zalm
  • 250 ml koksroom light
  • gemalen peper naar smaak

Bereidingswijze

Peterselie en koriander in kleine stukjes hakken. Snij de gerookte zalm in reepjes.Verwarm de bouillon met de peterselie en de koriander en laat dat even trekken.Van het vuur af en dan roer je de peper,mosterd en de kookroom erdoor.Je kan de reepjes gerookte zalm gelijk aan de soep toevoegen, maar ook kan je die eerst in een soepkom doen en dan de bouillon eraan toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha