Schuimige olijvensoep

Ingrediënten


Bereidingswijze

sjalotjes en knoflook pellen en fijnsnipperen. olijven afgieten. bouillontabletten oplossen in 1 1/2 liter kokend water. basilicum in reepjes snijden.in soeppan 1 eetl olie verhitten, sjalotjes en knoflook ca. 1 minuut fruiten. olijven en bouillon toevoegen en soep aan de kook brengen. pan van vuur nemen, basilicum, mascarpone en tapenade erdoor roeren. soep (met staafmixer) pureren. sherry erdoor roeren. voor serveren soep eventueel opnieuw verwarmen. met staafmixer schuimig kloppen. soep in kopjes scheppen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Gebruiker reactie

Peter Meijs

21 sep 2018 om 19:30

Welke sherry moet je gebruiken

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 800x

Jouw laatst bekeken recepten