Sopa Bacalhau

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de stokvis minimaal 24 uur vantevoren in de week in de koelkast. Ververs het water regelmatig. Laat de vis voor bereiding goed uitlekken, verwijder de vellen en pluk de graten eruit. Dit gaat heel gemakkelijk.(als je verse kabeljauw gebruikt, voeg dan een visbouillon tablet aan je soep toe) Snipper de ui en de knoflook en snijd de prei aan ringen. Schil de aardappels en snijd ze in dobbelstenen. Hak de peterselie fijn.Fruit in een braadpan de uien, knoflook en prei in de olijfolie. Doe de tomaten, vis, aardappelblokjes, kruiden en het water erbij. Laat het geheel ongeveer 45 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe voorzichtig door. Breng op smaak met peper (en zout) uit de molen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha