Spinaziesoep met ZALM

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snipper de sjalotjes en hak de knoflook fijn. Ontdooi de spinazie (in geval van verse spinazie ,was deze en hak deze fijn) Doe wat boter in de pan en fruit de sjalotjes en knoflook. Voeg de spinazie toe met de bouilion. Breng dit aan de kook en laat dit 15 a' 20 min zacht doorkoken. Haal ondertussen de zalm uit het blik en verwijder de graat en velletjes, maak er kleine stukjes van. Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de zalm toe en laat dit nog ca. 5 min doorkoken. Voeg de slagroom toe. Dien de soep op met een beetje dille op de soep gestrooid.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

2 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 873x

Jouw laatst bekeken recepten