Tomatensoep met Italiaanse balletjes

Ingrediënten

  • 1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep
  • 2 stengels bleekselderij
  • 3 worteltjes
  • 250 g rundergehakt
  • 2 tl rode pesto (uit een potje)
  • 5 sprietjes fijngesneden bieslook

Bereidingswijze

1. Bereid de Maggi Basis voor Tomatensoep zoals op het flesje staat aangegeven 2. Snijd de bleekselderij in kleine stukjes en rasp de worteltjes grof. Doe de groenten erin als de soep kookt en zet het vuur laag 3. Kneed ondertussen de pesto door het gehakt en draai er met vochtig gemaakte handen kleine balletjes van. Doe de balletjes in de soep en laat deze in 10 min. zachtjes gaar worden 4. Roer voor het opdienen de bieslook door de soep.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha