Vissoep met tomaat en aardappel.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de ui. Voeg het knoflook en de tomaten toe en laat alles 10min. op laag vuur staan, tot de tomaten het meest vocht hebben verloren. Voeg paprikapoeder, cayennepeper, laurier saffraan, tijm en aardappel toe. Giet het watere erbij en breng dit aan de kook. Laat het 15min. zacht koken, tot de aardappelen bijna gaar zijn. Voeg de vis toe en laat deze op laag vuur gaar worden. Verewijder de laurier blaadjes en pureer de soep in een keukenmachine. Doe weer in de pan en verwarm hem. Voeg wat water toe als de soep de dik is, roer er het citroensap erdoor en breng alles op smaak met zout en peper. Klop de eieren met wat soep los en roer dit mengsel door de soep. Blijf roeren tot het dikker is, maar laat niet koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 389x

Jouw laatst bekeken recepten