Gevulde knoflookchampignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Veeg de champignons schoon, breek de steeltjes eraf en hak ze fijn. Besprenkel de champignons met citroensap. Bak de knoflook heel kort in 15 gr boter (laat ze niet kleuren), voeg de gehakte stelen toe en bak ze kort mee. Roer er van het vuur af de cognac, het broodkruim en de peterselie door en breng op smaak met zout en peper. Zet de champignons in ovenschaaltjes en vul ze hoog op. Verdeel de rest van de boter er in vlokjes over en bak de champignons in ± 12 minuten goudbruin. Ook lekker met oesterzwammen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 865x

Jouw laatst bekeken recepten