Aardappelen met blauwschimmel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en zet ze met wat water en zout op. Snijd de kaas in dobbelsteentjes. Als de aardappelen gaar zijn giet je het kookvocht in een schaaltje. Stamp de aardappelen en voeg zoveel vocht toe dat het een smeuige puree wordt. Doe er wat verse peper bij en schep vervolgens de kaas door de puree. Je kunt de puree ook met een handmixer mixen, dan gaat de kaas volledig op in de puree. Verhit de olie in de wok. Doe er de roosjes broccoli, de in stukjes gesneden paprika en tomaat in met het zout en wat peper. Roerbak enkele min. Voeg een weinig water toe en laat met de deksel op de wok een min of 6 zachtjes pruttelen. Serveer de groenten op de puree.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1195x

Jouw laatst bekeken recepten