Aardappel-feta-schotel met pecannoten.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van circa 2cm. Kook ze enkele minuten tot ze net gaar zijn en giet ze dan af. Pel de ui en de knoflook en snijd ze in stukjes. Snijd de feta in blokjes. Hak de noten fijn. Verwarm de olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aardappel toe en bak ze goudbruin. Roer de noten erdoor en wat zout en peper. voeg als laatste de feta toe en laat het geheel even warm worden. Maak intussen de saus. Roer de yoghurt los vermeng deze met wat peper. hak de munt grof en meng door de saus. Serveer de schotel met de saus apart erbij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 705x

Jouw laatst bekeken recepten