Aardappelgoelasj

Ingrediënten


Bereidingswijze



Maak de uien schoon snipper ze. Pel de knoflook teentjes en pers ze uit. Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in stukjes. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout bijna gaar. Giet dan de aardappelen af en snij ze in blokjes. Verhit de boter in een pan en bak hier even de uien en knoflook in. Doe dan de oesterzwammen erbij en bak deze ook even mee. Voeg dan het paprikapoeder, paprika's en de bouillon toe en laat dit 5 minuten stoven. Doe dan de aardappelblokjes erbij, laat dit goed warm worden en haal dan de pan van de hittebron. Roer de zure room door de aardappelgoelasj en voeg zo nodig nog wat peper en zout toe.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha