Aardappel-groentecurry

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de olie en bak de uien in ca. 10 minuten zachtjes glazig. Voeg de knoflook en gember toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 minuut mee. Schep de aardappelen en aubergine erdoor en bak zachtjes ca. 3 minuten mee. Roer er de bouillon en kokosmelk bij en breng het gerecht aan de kook. Kook de curry in ca. 30 minuten zachtjes gaar. Voeg na ca. 15 minuten de linzen en tomaatstukjes toe, meng ze goed door de curry en laat ze mee gaar koken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de naanbroden volgens de beschrijving op het pak. Breng de curry op smaak met zout en eventueel wat chilipoeder en bestrooi met de koriander. Serveer met de naan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 2

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1336x

Jouw laatst bekeken recepten