Aardappelkoekjes met mozzarella en gedroogde tomat

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar met zout. Giet de aardappelen af, stoom ze kort droog en stamp ze fijn. Meng het ei, de eidooier, een klontje boter, eetlepel bloem en de geraspte kaas door de puree. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.Vet een ovenschaal in. Maak bolletjes van de aardappelpuree en druk deze tussen beide handen plat tot koekjes. Verwarm de oven voor op 225?C. Verwarm boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelkoekjes snel en goudkleurig. Leg de aardappelkoekjes in de ovenschaal. Snij de mozzarella in kleine dunne plakjes en leg op elk aardappelkoekje een stukje. Leg hierop een reepje gedroogde tomaat. Schuif de schaal ? 10-15 minuten in de hete oven. Bestrooi de warme koekjes met de basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 975x