Aardappelomelet met feta en tomatensalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout in ongeveer 8 minuten half gaar, giet ze af en snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. - Snijd de schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en houd het wit en het groen apart. - Hak de rozemarijnnaaldjes fijn. Snipper de knoflook. Verkruimel de feta. - Klop de eieren in een kom los met wat zout en peper. Zet een grote koekenpan met anti - aanbaklaag op het vuur en giet er de olie in. Bak de aardappelblokjes omscheppend tot ze beginnen te kleuren. - Laat het wit van de bosui, de rozemarijn en de knoflook kort meebakken. Giet er de eieren over en laat op laag vuur met het deksel op de pan zachtjes ongeveer 10 minuten bakken tot de bovenkant van de omelet begint te stollen. - Verwarm intussen de ovengrill voor op de hoogste stand. Bestrooi de omelet met de verkruimelde feta en zet onder de hete grill tot de kaas begint te kleuren. Bestrooi met het groen van de bosui, snijd in vieren en schep op de borden. - Maak de tomatensalade als de omelet op het vuur staat. Snijd de tomaten in plakjes en doe ze in een kom. Bestrooi ze met wat zout en peper. Verhit olijfolie, de geperste knoflook en de aceto balsamico in een steelpannetje en giet over de tomaten. Serveer bij de omelet.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha