Aardappelpuree schotel met noten

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels1 ei250 gram ongepelde walnoten2 ons geraspte pittige kaas2 uien3 tomaten1 dl melkbieslook
  • peper

Bereidingswijze

Kraak de noten en hak ze grof.Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.Snijd de tomaten in plakjes.Splits het ei.Verwarm de oven voor op 200 graden.Stamp de aardappels fijn en maak er met boter en melk een luchtige puree van. Voeg de eierdooier, de walnoten en 150 gram kaas hieraan toe.Klop in een kommetje het eiwit stijf en spatel het luchtig door de puree. Breng het geheel op smaak met peper en bieslook.Schep de puree in een ingevette ovenschaal en verdeel de plakjes tomaat en de uiringen erover. Strooi daarop de rest van de geraspte kaas.Bak de schotel goudbruin in de oven in ca. 25 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 620x

Jouw laatst bekeken recepten